Esivalmistelut: Ota liha jääkaapista 30 minuuttia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 240 asteeseen. Kasviksia ei tarvitse kuoria − riittää, kun huuhdot ja pilkot ne. Erottele valkosipulinkynnet toisistaan, älä kuori. Pane kaikki kasvikset, valkosipuli ja yrtit ison uunipellin keskelle ja valuta päälle oliiviöljyä. Voitele paisti oliiviöljyllä ja mausta se hyvin suolalla ja pippurilla hieromalla niitä lihan pintaan. Nosta paisti uunipellille kasvisten päälle.
Paistin kypsentäminen: Laita paisti uunipellillä kuumaan uuniin. Alenna heti lämpö 200 asteeseen ja kypsennä tunnin ajan medium-kypsäksi. Jos haluat lihan mediumina, ota se uunista 5−10 minuuttia ennen kypsennysajan umpeutumista. Jos haluat täysin kypsän paistin, kypsennä 10−15 minuuttia pidempään. Jos valmistat lisukkeeksi uunissa paistettuja perunoita ja kasviksia, nyt on aika valmistaa ne. Laita nämä uuniin viimeisten 45 minuutin ajaksi.

