Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tattispaghetti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Makuja-kokki Henri Alénin tattispaghetti tuo sienen parhaat aromit esiin. Annos on herkullinen ja kevyt. Tällä reseptillä hurmaat takuulla kaikki pastan ystävät.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset

  • 400 g spaghettia
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • oliiviöljyä
  • 200g puhdistettua tattia tai muuta metsäsientä
  • ruukku tuoretta persiljaa
  • 2rkl balsamietikkaa
  • 0,5dl raastettua parmesaania
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Laita pasta kiehuvaan suolattuun veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Kuori sipuli ja valkosipulit.

Lämmitä syvä pannu kuumaksi ja lisää sinne öljyä ja sipulit. Paista hetki ja lisää mukaan sienet. Paista kunnes ne saavat kauniin värin.

Lisää mukaan balsamietikka ja mausta paistos suolalla ja mustapippurilla. Lisää mukaan keitetty pasta ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi runsaasti hienonnettua persiljaa ja parmesaania.

Nauti heti.

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen tatti-poropastaMetsäsienisalaattiSyksyinen sieni-pastasalaattiTomaatti-herkkusienipastaLammas-kaalikeittoTimjamikeitto sienten kera
SienipastaKevytKananmunatonMakujaLaktoositonSadonkorjuuKasvisruokaKeventäjätPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Sienipasta
  • 03.09.202113:16
    Harri Syrjänen

    Harri Syrjäsen tatti-poropasta

  • 20.08.202112:37
    Sienet

    Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta

  • 05.10.201708:23
    Sienisato

    Kaupungin paras sienipasta

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Pastaa sienien ja pinaattisalaatin kera

  • 18.02.201300:00
    Pastakastike

    Pastaa korvasienikastikkeen kera