Tattispaghetti
Makuja-kokki Henri Alénin tattispaghetti tuo sienen parhaat aromit esiin. Annos on herkullinen ja kevyt. Tällä reseptillä hurmaat takuulla kaikki pastan ystävät.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g spaghettia
- 1 iso sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- oliiviöljyä
- 200g puhdistettua tattia tai muuta metsäsientä
- ruukku tuoretta persiljaa
- 2rkl balsamietikkaa
- 0,5dl raastettua parmesaania
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Laita pasta kiehuvaan suolattuun veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Kuori sipuli ja valkosipulit.
Lämmitä syvä pannu kuumaksi ja lisää sinne öljyä ja sipulit. Paista hetki ja lisää mukaan sienet. Paista kunnes ne saavat kauniin värin.
Lisää mukaan balsamietikka ja mausta paistos suolalla ja mustapippurilla. Lisää mukaan keitetty pasta ja sekoita hyvin.
Lisää lopuksi runsaasti hienonnettua persiljaa ja parmesaania.
Nauti heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa