Taskurapukastike pastalle

Pasta ja taskuravut ovat helposti valmistettava vaihtoehto jauhelihakastikkeelle. Tarjoile vastaraastetun parmesaanijuuston kera.

Neljälle

  • 2 prk taskurapuja
  • 1 keltasipuli
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 2 dl kalalientä
  • 1 pieni pala juuriselleriä
  • persiljaa
  • ruokaöljyä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • halutessasi, ½ dl valkoviiniä
  • pastaa

Valmistusohje

1. Valuta taskuravunlihat. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi selleri hienoksi. Paista sipulia ja selleriä öljyssä ilman että ne saavat väriä. Kaada päälle tomaattimurska ja kalaliemi. Mausta persiljalla, suolalla ja pippurilla. Jos haluat viiniä kastikkeeseen, lisää se nyt. Anna poreilla miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Sekoita taskuravunlihat kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua, älä keitä. Kaada kastike pastan päälle tai tarjoile se erillisestä kulhosta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.