Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tandorikanaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • 8 broilerin rinta- tai koipireisipalaa

Marinadi

  • 4½ dl maustamatonta jogurttia
  • 1 dl sitruunamehua
  • 1 rkl hienonnettua minttua
  • 1 rkl suolaa
  • 1½ rkl punaista chiliä
  • 1 rkl garam masalaa
  • ½ rkl valkosipulijauhetta
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta inkivääriä
  • 2 tl punaista elintarvikeväriä
  • 2 tl keltaista elintarvikeväriä

Valmistusohje

1. Poista broileripaloista nahka. Irrota rintafilee osittain luusta. Leikkaa koipireisipaloihin 3-4 luuhun asti ulottuvaa poikittaisviiltoa.

2. Marinadi: Purista sitruunamehu ja hienonna minttu. Sekoita jogurtti, sitruunamehu, minttu, suola, chili, garam masala, valkosipulijauhe, inkivääri ja elintarvikeväri marinadiksi. Pane broileripalat marinadiin. Kääntele paloja niin, että ne maustuvat kauttaaltaan. Jätä marinoitumaan 3-4 tunniksi.

3. Lämmitä uunigrilli mahdollisimman kuumaksi. Voitele uunipannu öljyllä ja pane broileripalat pannulle ja grillaa noin 10 minuuttia. Käännä paloja pari kertaa niin, että ne saavat kauttaaltaan kauniin värin.

Tandorikana on yksi tunnetuimpia intialaisia ruokalajeja. Marinadi tekee kanasta herkullisen mureaa, ja chili ja garam masala tuovat ruokaan mukavaa terävyyttä. Tandorikanan tyypillinen väri saadaan elintarvikeväristä!

Lisää aiheesta:

Tulinen chili-sitruunakananpoikaGrillatut broilerinkoivet helpon perunasalaatin keraTandoorikana ja raitaaBalsamicobroileriGrillattuja vihanneksia tabilin keraKuullotettu kylkipaisti
BroilerinkoivetKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinkoivet
  • 06.04.202313:55
    Nopeat ja helpot

    Saudikana – helppo ja edullinen uunibroileri!

  • 14.03.202209:20
    Kanapata

    Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"

  • 12.01.202110:43
    Kanapata

    Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa

  • 17.01.202012:47
    Kanapata

    Lyonin kana – etikkakana on niin koukuttavaa, että et voi lopettaa syömistä

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Appelsiinihunajaiset kanankoivet