Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tamarillot sokeriliemessä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka

Neljälle

  • 4 tamarilloa
  • 2 dl vettä
  • 1 vaniljatanko
  • 1 dl kidesokeria

Valmistusohje

1. Huuhtele tamarillot tarkoin. Kuumenna vesi ja vaniljatanko. Poimi vaniljatanko kattilasta, halkaise se pituussuuntaan. Raaputa siemenet veteen ja laita tanko takaisin kattilaan.

2. Lisää hedelmät ja sokeri veteen. Kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla minuutti. Nosta hedelmät kattilasta ja keitä lientä kokoon jonkin verran.

3. Kaada liemi hedelmille ja anna jäähtyä. Tarjoile mielellään kermavaahdon kera.

Tämä Perusta kotoisin oleva herkullinen hedelmä, jota tuodaan Suomeen koko vuoden ympäri. Se on maukas sellaisenaankin, mutta saa tässä seurakseen vaniljanmakuisen liemen.

Lisää aiheesta:

Päärynät roseeviinisäOmenariisiLuumuja madeirassaOmenakätköKesäsoppa kirsikoillaRaparperia punaviinissä
JälkiruokakeittoVälipalatKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruokakeitto
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Mansikoita viinissä

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Vaniljanmakuinen raparperikeitto

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Mangokeitto

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Raparperi-omenakeittoa ja pistaasijäätelöä

  • 18.02.201300:00
    Keventäjät

    Rusinasoppa