Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Takkisillit

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 4 liotettua suolasillifileetä
  • 2 keltasipulia
  • 60 g voita
  • 4 isoa voipaperiarkkia
  • 1 dl tilliä
  • 1 munanvalkuainen
  • 1 dl ruokaöljyä
  • keitettyjä perunoita

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli ja paista se puolessa voista matalalla lämmöllä pehmeäksi ja kullanruskeaksi. Hienonna tilli. Tee voipaperiarkkien keskelle taitos, voitele taitoksen vierestä arkkien keskikohdat, johon sillit asetellaan, lopulla voilla. Asettele yksi sillifilee jokaiselle arkille, ripottele sipuli ja tilli sillin päälle, sulje silli paperin sisään taitoksen kohdalta.

2. Vatkaa munanvalkuainen. Penslaa paperin reunat valkuaisella ja taittele paperia sisäänpäin pienillä taitoksilla, jotta silli jää puolikuunmuotoiseen pakettiin.

3. Kuumenna pari paistinpannua, kaada niihin öljyä ja asettele sillitakit pannuille, pari kerrallaan. Paista vain toiselta puolelta ja valele paketteja öljyä moneen kertaan kunnes ne ruskistuvat ja paisuvat ilmapallon lailla.

Lisää aiheesta:

SaviruukkusilliKevätrullatParsaa paketissaNieriää voitaikinakuoressa pinaatin keraTillintuoksuiset kaviaarisilakatPaperissa paistettu silli
SillivatiGluteenitonPääruoatKalaruoka

Reseptin takilla tarkoitetaan sitä, että sillit puetaan paperiin. Paketissa kaikki sillin, sipulin ja tillin aromit tiivistyvät. Paistamisen aikana paketti paistuu mukavaksi ilmapalloksi. Voi kuuluu asiaan maun parantamiseksi. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera. Sillin voi halutessaan vaihtaa loheen tai purkkitonnikalaan.

Tuoreimmat aiheesta

Sillivati
  • 19.06.202414:33
    Juhannus

    Bella Tablen smetanasilli

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Isän sillivati

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Silliä paperissa

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Juhannussilliä currylla

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Kesävati sillirullilla