Taatelimakeiset
Nämä makeiset valmistuvat ilman kuumentamista. Voit tarjota niitä kahvipöydässä tai jälkiruokana hedelmien kera. Taatelit ja tomusokeri antavat herkkupaloille niiden makean ja täyteläisen maun.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
50 kappaletta
- 200 g kuivattuja, kivettömiä taateleita
- 50 g saksanpähkinöitä
- 50 g manteleita
- tomusokeria
Valmistusohje
1. Hienonna taatelit, pähkinät ja mantelit ja sekoita ne käsin kulhossa tahnaksi.
2. Ripottele työtasolle tai isolle leikkuulaudalle tomusokeria. Pyöritä hedelmätahna pitkäksi, noin 2 cm leveäksi tangoksi. Jos tahna tarttuu kiinni, ripottele lisää tomusokeria.
3. Leikkaa tanko paloiksi ja kierittele palat tomusokerissa. Säilytä viileässä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje