Taatelimakeiset

Nämä makeiset valmistuvat ilman kuumentamista. Voit tarjota niitä kahvipöydässä tai jälkiruokana hedelmien kera. Taatelit ja tomusokeri antavat herkkupaloille niiden makean ja täyteläisen maun.

50 kappaletta

  • 200 g kuivattuja, kivettömiä taateleita
  • 50 g saksanpähkinöitä
  • 50 g manteleita
  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Hienonna taatelit, pähkinät ja mantelit ja sekoita ne käsin kulhossa tahnaksi.

2. Ripottele työtasolle tai isolle leikkuulaudalle tomusokeria. Pyöritä hedelmätahna pitkäksi, noin 2 cm leveäksi tangoksi. Jos tahna tarttuu kiinni, ripottele lisää tomusokeria.

3. Leikkaa tanko paloiksi ja kierittele palat tomusokerissa. Säilytä viileässä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.