Syksyinen sieni-pastasalaatti

Täydellinen tapa valmistaa itse poimimasi sienet - nopea, helppo ja herkullinen! Käytä muita sieniä, jos et löydä kantarelleja. Jos et ole sienestäjä, löydät varmasti kaupastakin sopivasti sieniä.

Ainekset

  • 4 annosta

Ainekset

  • 400 g penne-pastaa
  • 100 g herkkusieniä
  • 100 g kantarelleja
  • 4 parsaa
  • 1 viipaloitu punasipuli
  • suolaa ja pippuria
  • balsamiviinietikkaa
  • oliiviöljyä
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää parsat veteen, kun keittoaikaa on jäljellä neljä minuuttia. Kaada pasta ja parsat lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä.

2. Puhdista ja leikkaa sienet pienemmiksi paloiksi. Paista sienet ja sipuli voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Kaada pasta sienten joukkoon ja sekoita. Valuta päälle oliiviöljy ja balsamiviinietikka.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!