Syksyinen sieni-pastasalaatti

Täydellinen tapa valmistaa itse poimimasi sienet - nopea, helppo ja herkullinen! Käytä muita sieniä, jos et löydä kantarelleja. Jos et ole sienestäjä, löydät varmasti kaupastakin sopivasti sieniä.

Ainekset

  • 4 annosta

Ainekset

  • 400 g penne-pastaa
  • 100 g herkkusieniä
  • 100 g kantarelleja
  • 4 parsaa
  • 1 viipaloitu punasipuli
  • suolaa ja pippuria
  • balsamiviinietikkaa
  • oliiviöljyä
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää parsat veteen, kun keittoaikaa on jäljellä neljä minuuttia. Kaada pasta ja parsat lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä.

2. Puhdista ja leikkaa sienet pienemmiksi paloiksi. Paista sienet ja sipuli voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Kaada pasta sienten joukkoon ja sekoita. Valuta päälle oliiviöljy ja balsamiviinietikka.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.