Suupalat punaisella mädillä

Nämä ovat maukas ruokahalun kiihottaja, palat voidaan myös tarjoilla seisovassa pöydässä. Helpoimmin pääset, kun käytät säilöttyjä latva-artisokanpohjia.

Kuudelle

  • 12 latva-artisokanpohjaa
  • 100 g voita
  • 1 dl kuohukermaa
  • 120 g punaista mätiä
  • hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Asettele valutetut artisokanpohjat vadille. Sulata voi vesihauteessa ilman, että se ruskistuu. Anna jäähtyä hieman.

2. Lisää kerma voisulaan voimakkaasti vatkaten. Lisää mäti ja sekoita.

3. Levitä massa artisokanpohjille, koristele tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.