Suupalat punaisella mädillä

Nämä ovat maukas ruokahalun kiihottaja, palat voidaan myös tarjoilla seisovassa pöydässä. Helpoimmin pääset, kun käytät säilöttyjä latva-artisokanpohjia.

Kuudelle

  • 12 latva-artisokanpohjaa
  • 100 g voita
  • 1 dl kuohukermaa
  • 120 g punaista mätiä
  • hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Asettele valutetut artisokanpohjat vadille. Sulata voi vesihauteessa ilman, että se ruskistuu. Anna jäähtyä hieman.

2. Lisää kerma voisulaan voimakkaasti vatkaten. Lisää mäti ja sekoita.

3. Levitä massa artisokanpohjille, koristele tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!