Suupalat punaisella mädillä
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5678534/landscape16_9/515/290/68e7e4e36851a82c6a59bb637b846318/oL/899043-1503.jpg)
Nämä ovat maukas ruokahalun kiihottaja, palat voidaan myös tarjoilla seisovassa pöydässä. Helpoimmin pääset, kun käytät säilöttyjä latva-artisokanpohjia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Kuudelle
- 12 latva-artisokanpohjaa
- 100 g voita
- 1 dl kuohukermaa
- 120 g punaista mätiä
- hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Asettele valutetut artisokanpohjat vadille. Sulata voi vesihauteessa ilman, että se ruskistuu. Anna jäähtyä hieman.
2. Lisää kerma voisulaan voimakkaasti vatkaten. Lisää mäti ja sekoita.
3. Levitä massa artisokanpohjille, koristele tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka