Surimiceviche avokadon, papaijan ja limen kera

Jos haluaisit kokeilla cevichen tekemistä mutta et halua syödä raakaa kalaa, kokeile surimista tehtyä cevicheä.

Neljälle

  • 200 g surimia
  • 1 avokado
  • 1 tomaatti
  • ½ punasipuli
  • 40 g jalapenoja
  • 80 g papaijaa
  • 4 rkl puristettua limemehua

Koristeluun

  • tuoretta korianteria
  • jäävuorisalaattia
  • merisuolaa
  • maissilastuja

Valmistusohje

1. Leikkaa jäävuorisalaatti pienemmiksi paloiksi ja laita veteen tunniksi.

2. Kuutioi surimi, avokado ja tomaatti. Kuori ja hienonna punasipuli. Poista jalapenoista siemenet ja hienonna ne. Hienonna papaija. Sekoita surimi, avokado, tomaatti, punasipuli, jalapeno ja papaija. Kaada päälle limemehu. Mausta merisuolalla ja korianterilla.

3. Laita jäävuorisalaattia lautasille ja surimiseosta keskelle. Koristele maissilastuilla.

Parhaat ruokaohjelmat