Surimiceviche avokadon, papaijan ja limen kera
Jos haluaisit kokeilla cevichen tekemistä mutta et halua syödä raakaa kalaa, kokeile surimista tehtyä cevicheä.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton
Neljälle
- 200 g surimia
- 1 avokado
- 1 tomaatti
- ½ punasipuli
- 40 g jalapenoja
- 80 g papaijaa
- 4 rkl puristettua limemehua
Koristeluun
- tuoretta korianteria
- jäävuorisalaattia
- merisuolaa
- maissilastuja
Valmistusohje
1. Leikkaa jäävuorisalaatti pienemmiksi paloiksi ja laita veteen tunniksi.
2. Kuutioi surimi, avokado ja tomaatti. Kuori ja hienonna punasipuli. Poista jalapenoista siemenet ja hienonna ne. Hienonna papaija. Sekoita surimi, avokado, tomaatti, punasipuli, jalapeno ja papaija. Kaada päälle limemehu. Mausta merisuolalla ja korianterilla.
3. Laita jäävuorisalaattia lautasille ja surimiseosta keskelle. Koristele maissilastuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia