Surimiceviche avokadon, papaijan ja limen kera
Jos haluaisit kokeilla cevichen tekemistä mutta et halua syödä raakaa kalaa, kokeile surimista tehtyä cevicheä.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton
Neljälle
- 200 g surimia
- 1 avokado
- 1 tomaatti
- ½ punasipuli
- 40 g jalapenoja
- 80 g papaijaa
- 4 rkl puristettua limemehua
Koristeluun
- tuoretta korianteria
- jäävuorisalaattia
- merisuolaa
- maissilastuja
Valmistusohje
1. Leikkaa jäävuorisalaatti pienemmiksi paloiksi ja laita veteen tunniksi.
2. Kuutioi surimi, avokado ja tomaatti. Kuori ja hienonna punasipuli. Poista jalapenoista siemenet ja hienonna ne. Hienonna papaija. Sekoita surimi, avokado, tomaatti, punasipuli, jalapeno ja papaija. Kaada päälle limemehu. Mausta merisuolalla ja korianterilla.
3. Laita jäävuorisalaattia lautasille ja surimiseosta keskelle. Koristele maissilastuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!