Mainos
Mainos

Kokoa perhe sunnuntaipäivälliselle. Vanha hyvä traditio, jota arvostetaan. Kokonainen lampaanpaisti on hyvää tarjottavaa, se hoitaa itse itsensä uunissa.

Kahdeksalle

  • 2-2,5 kg lampaanpaisti luun kera
  • 1 rasia sardelleja hienonnettuna
  • 2 tl rosmariinia
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero paisti hienonnetuilla sardelleilla, mausta pippurilla.

2. Pane paisti ritilälle uunipannun päälle ja sirottele pinnalle rosmariinia. Paina lihaan paistomittari. Paista uunin alatasolla, kunnes mittarissa on 70 astetta.

3. Tarjoile ruusukaalien, hillosipuleiden ja hyytelön kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.