Sulata suklaa yhdessä kerman ja voin kanssa paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä. Anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Kierittele vadelmat jauhoissa. Yhdistä suklaa ja muna-sokeriseos keskenään, lisää vanilja ja siivilöi jauhot joukkoon. Sekoita varovaisesti mukaan myös jauhotetut vadelmat. Kaada taikina voideltuun, halkaisijaltaan 25cm:n kokoiseen kakkuvuokaan. Paista 190 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes kakku näyttää päällisin puolin jähmeältä. Kakun ei kuulu kypsyä läpikotaisin, vaan sen tulee jäädä sisältä hieman tahmeaksi.
Anna kakun tasaantua viitisen minuuttia, irrottele se sitten vuoan reunoista kumi-, puu- tai muovilastalla ja kumoa tarjoiluvadille. Jos keskiosa jää kiinni kakkuvuokaan, ei haittaa. Irrottele rippeet lastalla ja kokoa kakku uudestaan tarjoiluvadille. Kuorrutus kyllä piilottaa alleen mahdolliset kauneusvirheet.
