Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lämmin mantelisuklaakakku

Kuvituskuva. Kuva tulossa myöhemmin.
Kuvituskuva. Kuva tulossa myöhemmin.Shutterstock
Julkaistu 15.12.2024 10:00

MTV LIFESTYLE

Näin valmistat lämpimän suklaakakun Joseph Youssefin ja Tiina Räisäsen ohjeella. Resepti kirjasta: Airfryer - Jose ja Tinu ar­jen pe­las­ta­jat

  • Annosmäärä: 4–6

Ainekset

  • 110 g voita
  • 175 g suklaata
  • 1/2 shotti espressoa tai kahvia
  • 2 tl Amaretto-likööriä
  • 150 g sokeria
  • 4 kananmunaa
  • 60 g mantelijauhetta
  • koristeluun tomusokeria
  • vuokasprayta voiteluun

Valmistusohje

  1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa tai mikrossa, kunnes ne ovat täysin sulaneet ja sekoittuneet yhteen.
  2. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi yleiskoneella. 
  3. Lisää sula voi-suklaaseos, espresso tai kahvi, Ameretto ja mantelijauhe munasokeriseokseen. Sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi.
  4. Voitele kakkuvuoat vuokaspraylla.
  5. Täytä vuoat suklaakakkumassalla noin puoleen väliin asti.
  6. Esilämmitä airfryer 200 asteeseen.
  7. Paista kakkuja airfryerissa noin 6 minuuttia, kunnes ne ovat kohonneet ja tuplaantuneet. Kakkujen keskusta jää pehmeäksi ja hieman juoksevaksi.
  8. Kosristele kakut tomusokerilla ja tarjoile lämpiminä.

Vinkki: Tarjoile mantelisuklaakakku vaniljajäätelön kera.

Lisää aiheesta:

Albinan pistaasitiramisuMiljonäärin murotaikinaneliöt – Katin syntisen hyvät herkkupalat valmistuvat superhelpostiVanhanajan Rex-kakkuParas suklaakakkuMud cakeMaitosuklaabunet
SuklaakakkuJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Suklaakakku
  • 4.4.14:11
    Pääsiäinen

    Mämmimudcake eli mämmimutakakku airfryerissa

  • 15.12.202410:00
    Jälkiruoat

    Lämmin mantelisuklaakakku

  • 12.11.202413:27
    Mokkapalat

    Mokkapalamutakakku

  • 13.09.202411:38
    Huomenta Suomi

    Anun mokkakakku

  • 01.04.202213:34
    Vegaaninen

    Snickerskakku – Satu Koiviston järjettömän hyvä herkku