Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sudanilaiset maissiohukaiset

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka

Neljälle

  • 4 dl maissijauhoa
  • 1 maustemitta suolaa
  • 6 dl vettä
  • 3 rkl voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Vatkaa yhteen jauhot ja suola ja puolet vedestä sileäksi taikinaksi. Vatkaa sitten loput vedestä joukkoon ja anna taikinan seistä viileässä seuraavaan päivään.

2. Kuumenna paistinpannu ja sulata hiukan voita siinä. Kaada pannulle taikinaa ja paista, kunnes lettu on hyytynyt, käännä se ja paista toinenkin puoli. Jatka taikinan loppuun asti. Nostele paistetut letut lämpimälle vadille ja tarjoile ne juuri paistettuina.

Näiden maissilettujen ohje on Sudanista. Taikina täytyy sekoittaa yhteen jo päivää ennen ohukaisten paistamista. Huomaa, että lettutaikinan jauhot ovat tosiaan maissijauhoa, ei maissitärkkelystä.

Lisää aiheesta:

Flatbread eli helppo pannuleipäMurupiirasMaissiräiskäleetPerunaohukaiset perunamuusistaGluteenittomat blinitPikkuletut
Suolaiset letutLisäkeruoatKananmunatonGluteenitonKasvisruokaGoGreenLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa