Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Soijatäytteiset tattariohukaiset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Krista valmistaa ohukaisia uudella tavalla. Nämä letut ovat taatusti hyviä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Taikina, 6 kpl

  • 1 kananmuna
  • 5 dl soijamaitoa
  • 2 dl tattarijauhoja
  • 1 rkl (gluteenitonta) soijakastiketta
  • 1/4 dl öljyä

Paistamiseen

  • Voita/öljyä

Täyte

  • 5 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 1/2 dl tummaa soijarouhetta
  • 1 salaattisipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 prk (150-200 g) fetajuustoa
  • 1 rkl hienonnettua basilikaa

Valmistusohje

Riko kananmunan rakenne kulhossa. Lisää joukkoon soijamaito, jauhot, soijakastike ja rypsiöljy. Anna taikinan turvota noin 30 min. Keitä soijarouhetta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä noin viisi minuuttia.

Valuta huolella lävikössä. Kuumenna öljy paistinpannulla. Ruskista soijarouhetta muutama minuutti. Kuori ja hienonna sipulit, lisää joukkoon, jatka paistamista noin viisi minuuttia. Murenna haarukalla joukkoon feta.

Mausta basilikalla. Paista ohukaiset molemmilta puolilta voissa/öljyssä kauniin ruskeiksi. Täytä soijaseoksella ja kääri rulliksi. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Sieniquiche, Sininen joukkueMarinoituja kasviksia ja kotijuustoaSavuporo-sienipiirasLangos tomaattiseoksen ja tsatsikin keraKevyt kreikkalainen lihaperunasoselaatikkoKevyet punajuuri-jauhelihapihvit
Suolaiset letutSuolaiset leivonnaisetKananmunatonGluteenitonKasvisruokaHuomenta SuomiVideoreseptitVälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa