Soijatäytteiset tattariohukaiset
Krista valmistaa ohukaisia uudella tavalla. Nämä letut ovat taatusti hyviä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Taikina, 6 kpl
- 1 kananmuna
- 5 dl soijamaitoa
- 2 dl tattarijauhoja
- 1 rkl (gluteenitonta) soijakastiketta
- 1/4 dl öljyä
Paistamiseen
- Voita/öljyä
Täyte
- 5 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 1/2 dl tummaa soijarouhetta
- 1 salaattisipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 prk (150-200 g) fetajuustoa
- 1 rkl hienonnettua basilikaa
Valmistusohje
Riko kananmunan rakenne kulhossa. Lisää joukkoon soijamaito, jauhot, soijakastike ja rypsiöljy. Anna taikinan turvota noin 30 min. Keitä soijarouhetta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä noin viisi minuuttia.
Valuta huolella lävikössä. Kuumenna öljy paistinpannulla. Ruskista soijarouhetta muutama minuutti. Kuori ja hienonna sipulit, lisää joukkoon, jatka paistamista noin viisi minuuttia. Murenna haarukalla joukkoon feta.
Mausta basilikalla. Paista ohukaiset molemmilta puolilta voissa/öljyssä kauniin ruskeiksi. Täytä soijaseoksella ja kääri rulliksi. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan