Soijalla maustetut punaiset linssit
Linssit ovat maukas lisuke keiton kanssa tai lisukkeena melkeinpä minkä tahansa ruuan kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- Punaisia linssejä
- Soijakastiketta
Valmistusohje
TIESITKÖ? Keitä linssit ja pavut aina suolattomassa vedessä, sillä muuten pavun kuori menee kovaksi eivätkä ne kypsy!
1. Liota linssit kylmässä vedessä yön yli, katso tarkemmat ohjeet pakkauksesta. Keitä punaiset linssit miedolla lämmöllä varovasti kypsäksi jotta linssit pysyvät ehjinä.
2. Huuhtele linssit kylmällä vedellä jotta kypsyminen loppuu ja ne pysyvät irtonaisina. Mausta valutetut linssit soijalla (mieluiten vähäsuolaisella soijalla).
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa