Soijalla maustetut punaiset linssit

Linssit ovat maukas lisuke keiton kanssa tai lisukkeena melkeinpä minkä tahansa ruuan kanssa.

Ainekset

  • Punaisia linssejä
  • Soijakastiketta

Valmistusohje

TIESITKÖ? Keitä linssit ja pavut aina suolattomassa vedessä, sillä muuten pavun kuori menee kovaksi eivätkä ne kypsy!

1. Liota linssit kylmässä vedessä yön yli, katso tarkemmat ohjeet pakkauksesta. Keitä punaiset linssit miedolla lämmöllä varovasti kypsäksi jotta linssit pysyvät ehjinä.

2. Huuhtele linssit kylmällä vedellä jotta kypsyminen loppuu ja ne pysyvät irtonaisina. Mausta valutetut linssit soijalla (mieluiten vähäsuolaisella soijalla).

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!