Sitruunaspaghetti

Kirpeä vivahde tekee spaghetista uuden ruoan!

4 hengelle

  • 460 g spaghettia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • kahden sitruunan mehu5 rkl neitsytoliiviöljyä
  • suolaa
  • 235 ml parmesaaniraastetta, ekstraa ripotteluun
  • nippu liuskalehtistä persiljaa, silputtuna
  • yhden sitruunan kuori

Tee näin

    Valmistusohje

    - Laita spaghetti kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Sekoita, ettei spaghetti takerru.

    - Leikkaa valkosipulinkynsi kahteen osaan ja hiero leikkauspintaa suuren tarjoiluastian kulhon sisäpintaan.

    - Lisää kulhoon sitruunamehu ja lisää oliiviöljy joukkoon ohuena nauhana samalla sekoittaen. Sekoita hyvin, jotta ainekset yhdistyisivät tasaisesti.

    - Lisää suola ja parmesaaniraaste

    - Kun spaghetti on

    - Ripottele päälle parmesaania, persiljaa ja sitruunankuorta.

    - Tarjoile välittömästi

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!