Sitruunaspaghetti

Kirpeä vivahde tekee spaghetista uuden ruoan!

4 hengelle

  • 460 g spaghettia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • kahden sitruunan mehu5 rkl neitsytoliiviöljyä
  • suolaa
  • 235 ml parmesaaniraastetta, ekstraa ripotteluun
  • nippu liuskalehtistä persiljaa, silputtuna
  • yhden sitruunan kuori

Tee näin

    Valmistusohje

    - Laita spaghetti kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Sekoita, ettei spaghetti takerru.

    - Leikkaa valkosipulinkynsi kahteen osaan ja hiero leikkauspintaa suuren tarjoiluastian kulhon sisäpintaan.

    - Lisää kulhoon sitruunamehu ja lisää oliiviöljy joukkoon ohuena nauhana samalla sekoittaen. Sekoita hyvin, jotta ainekset yhdistyisivät tasaisesti.

    - Lisää suola ja parmesaaniraaste

    - Kun spaghetti on

    - Ripottele päälle parmesaania, persiljaa ja sitruunankuorta.

    - Tarjoile välittömästi

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.