Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Giudittan täytetyt tomaatit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Giuditta’s pomodori ripieni muuntuu helposti myös kasvissyöjän ruokalajiksi.

  • Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka

4 hengelle

  • 3 raakaa munankeltuaista
  • 235 ml neitsytoliiviöljyä
  • suolaa
  • ½ sitruuna
  • 4 suurta tomaattia
  • 2 purkkia tonnikalaa öljyssä
  • nippu tuoretta liuskalehtistä persiljaa, hienoksi silputtuna
  • 3 rkl kapriksia

Valmistusohje

- Valmista majoneesi rikkomalla keltuaiset kulhossa. Lisää öljy ohuena nauhana keltuaisten joukkoon jatkuvasti sekoittaen.

- Lisää suola, vastapuristettu sitruunamehu ja jatka sekoittamista, kunnes se on kermamaista.

- Leikkaa tomaateista 1/3 osa päältä pois. Poista lusikalla tomaatin sisukset.

- Täytettä varten valuta öljy tonnikalasta ja laita tonnikalat kulhoon.

- Lisää persilja, 2 rkl pilkottuja kapriksia ja ¾ majoneesista. Sekoita hyvin.

- Lisää täyte tomaatteihin. Laita päälle loput majoneesista ja kapriksista.

Lisää aiheesta:

KastanjakeittoEksoottinen salaattiGratinoidut latva-artisokanpohjatPinaattia jogurtissaJogurttiperunatMunakoiso-tomaattipasta
Täytetyt tomaatitGluteenitonLaktoositonLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt tomaatit
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Taloudelliset tonnikalalla täytetyt tomaatit

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Täytetyt yllätystomaatit

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Savusilakkamunat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Provencelaiset tomaatit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Basilikatäytteiset tomaatit