Linguinea valkosipulilla ja chilillä
Tämä tulinen pastaruoka on saanut inspiraationsa sisilialaisesta keittiöstä.
Neljälle
- 400 g linguinepastaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 sardellia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 nippu lehtipersiljaa
- 1 punainen chili, mieto
- 1 sitruunan raastettu kuori
- pecorinojuustoa
Valmistusohje
1. Keitä pasta al dente reilusti suolatussa vedessä. Hienonna sardellit, valkosipuli, persilja ja chili.
2. Kaada tilkka öljyä teflonpannuun ja paista sardellit ja valkosipuli hitaasti. Lisää persilja ja chili, sekoittele.
3. Sekoita vastakeitetty pasta pannuun, lisää sitruunankuori ja raastettua pecorinojuustoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit