Linguinea valkosipulilla ja chilillä

Tämä tulinen pastaruoka on saanut inspiraationsa sisilialaisesta keittiöstä.

Neljälle

  • 400 g linguinepastaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 sardellia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • 1 punainen chili, mieto
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • pecorinojuustoa

Valmistusohje

1. Keitä pasta al dente reilusti suolatussa vedessä. Hienonna sardellit, valkosipuli, persilja ja chili.

2. Kaada tilkka öljyä teflonpannuun ja paista sardellit ja valkosipuli hitaasti. Lisää persilja ja chili, sekoittele.

3. Sekoita vastakeitetty pasta pannuun, lisää sitruunankuori ja raastettua pecorinojuustoa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!