Julkaistu
Tämä tulinen pastaruoka on saanut inspiraationsa sisilialaisesta keittiöstä.
Neljälle
- 400 g linguinepastaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 sardellia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 nippu lehtipersiljaa
- 1 punainen chili, mieto
- 1 sitruunan raastettu kuori
- pecorinojuustoa
Valmistusohje
1. Keitä pasta al dente reilusti suolatussa vedessä. Hienonna sardellit, valkosipuli, persilja ja chili.
2. Kaada tilkka öljyä teflonpannuun ja paista sardellit ja valkosipuli hitaasti. Lisää persilja ja chili, sekoittele.
3. Sekoita vastakeitetty pasta pannuun, lisää sitruunankuori ja raastettua pecorinojuustoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.