Chilin, valkosipulin ja persiljanmakuinen spaghetti

Yksinkertainen on kaunista: tämä nopea, lähes pikaruoka on suorastaan nerokas yksinkertaisuudessaan. Sopii myös lisäkkeeksi lihalle ja kalalle.

Neljälle

  • 500 g spaghettia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Viipaloi valkosipulinkynnet ja chili ohuelti. Kuumenna paistinpannussa puolet oliiviöljystä ja kuullota valkosipuli- ja chilisilppu siinä. Kaada spaghettin joukkoon.

3. Sekoita hyvin ja kääntele mukaan hienonnettu persilja ja suola. Tiputtele päälle oliiviöljyä ja kieräytä muutama kierros mustapippuria myllystä. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.