Sitruunabroileri
Pirskottele broilerin päälle paiston puolivälissä sitruunamehua - raikasta!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainesosat
- 4 annosta
- 1 broileri
- 2 rkl Lanfranchi-oliiviöljyä
- 9 rkl Limmi-sitruunamehua
- 1 valkosipulinkynsi silputtuna
- Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Valmistusohje
Lämmitä uuni 180 asteeseen. Avaa broileri, hiero sen sisä- ja ulkopuoli sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Laita broilerin sisään valkosipulisilppu.
Laita broileri uunivuokaan ja paista uunissa 1 ½ tuntia.
Pirskottele broilerin päälle vielä lisää sitruunamehua paiston puolivälissä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti