Siskonmakkarapata
Julkaistu
Siskonmakkarapata Makuja-kokki Sami Garamin tapaan on maistuvaa ja helppoa maanantairuokaa. Pata maustuu tomaattipyreellä, laakerinlehdillä ja persiljalla.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 600 g siskonmakkaraa
- 600 g perunoita
- 2 porkkanaa
- 100 g selleriä
- 1 iso sipuli
- 3 rkl tomaattipyreetä
- mietoa oliiviöljyä
- 5 maustepippuria
- 4 laakerinlehteä
- nippu persiljaa
- (suolaa)
Valmistusohje
Kuumenna pannulla tilkka oliiviöljyä ja pursota makkarat siihen. Leikkaa juurekset paloiksi ja lisää makkaroiden päälle. Sekoita hyvin ja mausta tomaattipyreellä ja kuivamausteilla.
Lisää vettä ja anna padan hautua kannen alla parisenkymmentä minuuttia. Tarkista padan suolaisuus ja leikkaa lopuksi reilusti persiljaa padan joukkoon.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti