Sinappimarinoidut savusilakat
Julkaistu
Savustettu kala maistuu hyvältä kovaksi keitettyjen kananmunien ja tumman leivän kera, ellet halua tarjoilla kalaa keitettyjen perunoiden kanssa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle
- 8-10 hienoa savusilakkaa
- 1 purjo
- 1 rkl keltaisia sinapinsiemeniä
- ¾ dl ruokaöljyä
- ¼ dl viinietikkaa
- suolaa ja pippuria
- halutessasi, hieman vaaleaa ranskalaista sinappia
Valmistusohje
1. Perkaa savusilakat ja vedä nahat pois. Laita fileet pienelle vadille ja peitä ne suikaloidulla purjolla. Ripottele päälle sinapinsiemenet.
2. Sekoita öljy, viinietikka, suola, pippuri ja hieman sinappia. Kaada marinadi savusilakoiden päälle ja anna vetäytyä muutama tunti tai yön yli.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan