Mainos
Mainos

David on muokannut isänsä simpukkareseptin omaan suuntaansa ja sanoo, että se on klassisen herkullinen. Jopa Frank Sinatra olisi siitä ylpeä! Ruokalajin toinen nimi onkin mussels alla my way.

4 hengelle

  • noin 1,4 kg simpukoita huuhdottuna ja helmet poistettuna
  • 1/4 kuppia neitsytoliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • kuivattuja ja murskattuja chilipippureita
  • 1 kuppi valkoviiniä
  • 1/2 kuppia punaviinietikkaa
  • nippu persiljaa silputtuna
  • suolaa maustamiseen

Valmistusohje

- Karsi ehdottomasti simpukat, jotka pysyvät auki puristaessasi kuoria yhteen!!

- Lämmitä neitsytoliiviöljy. Lisää kuivatut chilit ja valkosipulit.

- Lisää simpukat ja viini pataan ja peitä kannella. Keitä muutama minuutti ja lisää punaviinietikka persilja ja suola.

- Sekoita hyvin ja aseta kansi päälle. Höyrytä simpukoita kunnes ne ovat kokonaan auki.

- Aseta simpukat kulhoon ja kostuta ne liemellä. Liemi on kuolettavan hyvää.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.