Sillicocktail kananmunien kera

Alunperin tämä ruokalaji luotiin, jotta käyttämättömät sillifileet ravintolan keittiössä saatiin käytettyä. Mutta sinun on myönnettävä, että matjessilli näin tarjoiltuna on sekä maukasta että juhlavaa. Sitä paitsi tämä on helppo ja nopea valmistaa.

Neljälle

  • 2 matjessillifileetä
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 5-6 retiisiä

Valmistusohje

1. Kuutioi sillifileet ja kananmunat. Sekoita ne ja asettele 4 tarjoilukulhoon.

2. Lusikoi päälle kermaviiliä ja hienonnettua ruohosipulia. Viipaloi retiisit ohuesti ja koristele cocktail niillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!