Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sillicocktail kananmunien kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 2 matjessillifileetä
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 5-6 retiisiä

Valmistusohje

1. Kuutioi sillifileet ja kananmunat. Sekoita ne ja asettele 4 tarjoilukulhoon.

2. Lusikoi päälle kermaviiliä ja hienonnettua ruohosipulia. Viipaloi retiisit ohuesti ja koristele cocktail niillä.

Lisää aiheesta:

Anjovikset yrttikastikkeessaMatjes saviastiassaKesävati sillirullillaMatjesfileetä kananmunan, sipulin ja tillin keraSillicocktailVoisulasilli
Cocktail alkupalatGluteenitonAlkuruoatKalaruoka

Alunperin tämä ruokalaji luotiin, jotta käyttämättömät sillifileet ravintolan keittiössä saatiin käytettyä. Mutta sinun on myönnettävä, että matjessilli näin tarjoiltuna on sekä maukasta että juhlavaa. Sitä paitsi tämä on helppo ja nopea valmistaa.

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat
  • 21.12.202416:00
    Joulu

    Joulun ja uudenvuoden syötävät kranssit

  • 14.12.202409:45
    Jouluruoka

    Helpot joulun cocktailpalat

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Nopeat ja helpot

    Helpot cocktailpalat

  • 01.04.202214:43
    Peruna

    Itse tehdyt sipsit eli perunalastut uunissa