Sillicocktail kananmunien kera
Alunperin tämä ruokalaji luotiin, jotta käyttämättömät sillifileet ravintolan keittiössä saatiin käytettyä. Mutta sinun on myönnettävä, että matjessilli näin tarjoiltuna on sekä maukasta että juhlavaa. Sitä paitsi tämä on helppo ja nopea valmistaa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 2 matjessillifileetä
- 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 1 dl kermaviiliä
- 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 5-6 retiisiä
Valmistusohje
1. Kuutioi sillifileet ja kananmunat. Sekoita ne ja asettele 4 tarjoilukulhoon.
2. Lusikoi päälle kermaviiliä ja hienonnettua ruohosipulia. Viipaloi retiisit ohuesti ja koristele cocktail niillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka