Silliä paperissa
Hyvä ruokalaji, jos haluat välttää paistokäryä. Voit käyttää tavallista, valkeaa paperia. Ruokalajia kutsutaan myös takkisilliksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Yhdelle
- 1-2 liotettua sillifileetä
- ½ keltasipuli, viipaleina
- rapsiöljyä paistamiseen
- voita
- leivinpaperia
Lisukkeeksi
- kuoriperunoita
Valmistusohje
1. Voitele paperi kevyesti keskeltä, laita päälle silli. Paista sipuli ja laita sillille. Kääri paperi tiiviiksi paketiksi.
2. Kuumenna öljy paistinpannulla ja lisää sillipaketti. Paista molemmin puolin n. 3-4 minuuttia. Tarjoile kuoriperunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka