Silliä ja pähkinävoita
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset 4:lle
- 200 g matjessilliä
- 8-10 varhaisperunaa keitettynä ja viipaloituna
- 1 punasipuli pieneksi kuutioituna
- puolikas nippu tilliä hienonnettuna
- puolikas nippu ruohosipulia hienonnettuna
- 2 keitettyä kananmunaa hienonnettuna
- 2 rkl kapriksia
- 100 g voita
Valmistusohje
Laita voi kattilaan ja kuumenna 5-10 minuuttia tai kunnes se on paahtunut ruskeaksi.
Voi palaa helposti joten ole hellan ääressä kunnes tulee valmista.
Asettele lautaselle ainekset kauniisti ja lusikoi voita päälle runsaasti. Koristele tillin oksilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria