Silliä à la Oslo

Mieto muna-sinappikastike sopii mainiosti suolaiselle sillille. Älä nuukaile hienonnetun persiljan kanssa. Sillit maistuvat mainioilta näkkileivän päällä.

1 annokseen

  • 4 valutettua sillifileetä, pieninä paloina

Kastike

  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 tl sinappia
  • hieman rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl rapsiöljyä
  • 1 rkl etikkaa
  • 3 rkl kuohukermaa
  • 1 tl sokeria
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Paloittele sillit.

2. Muussaa munankeltuaiset sinapin kanssa, mausta pippurilla ja lisää öljy vähän kerrallaan samalla sekoittaen.

3. Lisää etikka ja vatkaamaton kerma. Mausta sokerilla ja lisää persiljaa.

4. Kääntele mukaan sillit. Koristele hienonnetulla munanvalkuaisella ja persiljalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja