Silliä à la Oslo
Julkaistu
Mieto muna-sinappikastike sopii mainiosti suolaiselle sillille. Älä nuukaile hienonnetun persiljan kanssa. Sillit maistuvat mainioilta näkkileivän päällä.
- Ruokavalio: Gluteeniton
1 annokseen
- 4 valutettua sillifileetä, pieninä paloina
Kastike
- 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 1 tl sinappia
- hieman rouhittua mustapippuria
- 2 rkl rapsiöljyä
- 1 rkl etikkaa
- 3 rkl kuohukermaa
- 1 tl sokeria
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Paloittele sillit.
2. Muussaa munankeltuaiset sinapin kanssa, mausta pippurilla ja lisää öljy vähän kerrallaan samalla sekoittaen.
3. Lisää etikka ja vatkaamaton kerma. Mausta sokerilla ja lisää persiljaa.
4. Kääntele mukaan sillit. Koristele hienonnetulla munanvalkuaisella ja persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa