Silli-munalaatikko
Tämä on täydellinen lounasruoka tai iltapala. Se on helppo valmistaa ja kaunis katsella. Maistuu hyvältä näkkileivän ja juuston kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 prk valutettuja sillifileitä
- 8 keitettyä, kylmää perunaa viipaleina
- 1 purjo, viipaleina
- 3 kovaksi keitettyä kananmunaa, viipaleina
- 2 dl kahvikermaa
- 3 rkl tomaattipyreetä
- hieman juustoraastetta
Valmistusohje
1.Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita perunaviipaleet uunivuoan pohjalle.
2. Paloittele sillifileet ja laita ne perunoiden päälle.
3. Paista purjo pehmeäksi voissa ja laita sillien päälle munaviipaleiden kera.
4. Vatkaa kerma ja tomaattipyree, kaada vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta ja gratinoi uunissa 10-15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka