Siiderikastike

Siiderikastike sopii lähes kaikkien linturuokien kanssa sekä myös muulle vaalealle lihalle. Erityisen hyvin kastike sopii paistetun ankanrinnan kera.

Neljälle

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 ½ dl omenasiideriä
  • 3 ½ dl vasikanlientä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Sulata voi kattilassa, ota kattila liedeltä ja lisää jauhot, sekoita kunnolla. Laita kattila takaisin levylle, lisää vasikanliemi ja siideri samalla sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen matalalla lämmöllä 5-10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja