Sieniwokki gnocchien kera
Tähän reseptiin olemme käyttäneet herkkusieni-kantarellisekoitusta, mutta voit käyttää lempisieniäsi.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon
Ainekset
- Neljälle
Ainekset
- 4 perunaa
- 1 kananmuna
- 3 dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- 280 g wokkivihanneksia
- 160 g sieniä
- ½ salaattikiinankaali
- 2 rkl kiinalaista soijaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- öljyä wokkaukseen
Valmistusohje
1. Gnocchit: Keitä ja muussaa perunat. Lisää jauhot, suola ja kananmuna, sekoita taikinaksi. Pyörittele pitkoksi ja leikkaa siitä pieniä paloja. Nypi gnocchit kokoon haarukan avulla. Keitä vettä isossa kattilassa. Lisää gnocchit ja anna kiehua pari minuuttia. Tuorepastaa ei saa keittää liikaa. Kun gnocchit nousevat pintaan, ne ovat valmiita.
2. Wokkaa gnocchit nopeasti. Ota pannulta ja pidä lämpiminä.
3. Suikaloi salaattikiinankaali ja wokkaa. Lisää wokkivihannekset ja sienet. Mausta soijalla, suolalla ja pippurilla. Lisää gnocchit ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje