Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Seesamipaneerattuja lohikyljyksiä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kun valmistat kalaa ruodoilla, siitä tulee mehevämpää kuin ruodottomasta. Nämä herkulliset lohikyljykset paneerataan seesamilla.

  • Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon

Neljälle

  • 4 lohikyljystä
  • 2 tl rapsiöljyä
  • suolaa
  • ½ dl paahdettuja seesaminsiemeniä

Tarjoiluun

  • 4 annosta nuudeleita
  • 1 prk pavunituja
  • 1 lime
  • 2 tl rapsiöljyä
  • 2 rkl japanilaista soijaa
  • 2 tl seesamiöljyä

Valmistusohje

1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta pavunidut. Penslaa lohikyljykset öljyllä, suolaa ja kasta ne seesaminsiemeniin. Laita ne leikkuulaudalle kuivahtamaan hetkeksi.

2. Paista lohikyljyksiä keskilämmöllä 3-4 minuuttia molemmin puolin. Wokkaa nuudelit ja pavunidut rapsiöljyssä. Mausta soijalla ja seesamiöljyllä.

3. Tarjoile lohi nuudelipediltä limelohkojen kera.

Lisää aiheesta:

Halstrattuja lohipaloja vihannesdipilläLohiwokki pikanuudelien ja vihannesten keraTeryaki-katkarapuvermiselliHalstrattua kalaa vihannespedilläKatkarapuja udonnuudeleiden keraGrillatut lohikyljykset
LohikyljyksetPastat ja nuudelitKevytLaktoositonKeventäjätPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohikyljykset
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohi tillikermassa

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kevyesti graavatut lohimedaljongit

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lohiperhoset kurkkukastikkeen kera

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Grillatut lohikyljykset pinaatilla tomaatissa

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lohikyljykset pinaattipedillä