Savustettua kalkkunanrintaa mimosasalaatilla

Loistavaa kesäruokaa! Kalkkunan voit halutessasi vaihtaa savukinkkuun.

Kymmenelle

  • 1 ½ kg kevyesti savustettua kalkkunanrintaa, kypsää

Salaatti

  • 1 iso prk hedelmäcocktailia, noin 850 g
  • 750 g pakastettuja perunakuutioita
  • 1 lavakurkku, kuutioina
  • 250 g pakasteherneitä
  • 250 g pakastettuja miniporkkanoita
  • 2 dl majoneesia
  • 2 dl ranskankermaa
  • vaaleaa dijonsinappia
  • hienonnettua persiljaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Valuta hedelmät. Kiehauta perunat nopeasti, siivilöi vesi heti pois. Anna jäähtyä. Sulata pakastevihannekset.

2. Sekoita majoneesi ja ranskankerma. Mausta sinapilla ja mausteilla. Kääntele mukaan hedelmät ja kaikki vihannekset, koristele persiljalla.

3. Viipaloi kalkkunanliha ohuesti ja tarjoile salaatin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja