Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Savustettua kalkkunanrintaa mimosasalaatilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Loistavaa kesäruokaa! Kalkkunan voit halutessasi vaihtaa savukinkkuun.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Kymmenelle

  • 1 ½ kg kevyesti savustettua kalkkunanrintaa, kypsää

Salaatti

  • 1 iso prk hedelmäcocktailia, noin 850 g
  • 750 g pakastettuja perunakuutioita
  • 1 lavakurkku, kuutioina
  • 250 g pakasteherneitä
  • 250 g pakastettuja miniporkkanoita
  • 2 dl majoneesia
  • 2 dl ranskankermaa
  • vaaleaa dijonsinappia
  • hienonnettua persiljaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Valuta hedelmät. Kiehauta perunat nopeasti, siivilöi vesi heti pois. Anna jäähtyä. Sulata pakastevihannekset.

2. Sekoita majoneesi ja ranskankerma. Mausta sinapilla ja mausteilla. Kääntele mukaan hedelmät ja kaikki vihannekset, koristele persiljalla.

3. Viipaloi kalkkunanliha ohuesti ja tarjoile salaatin kera.

Lisää aiheesta:

Uusia perunoita ja herneitä tillikastikkeessaKanasalaatti grillatusta broileristaLiha-vihannesvartaatMakkaraa ja yrttimaustettua perunasalaattiaLounassalaatti savusilakastaHieno broilerisalaatti
KalkkunasalaattiSalaatitGluteenitonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalkkunasalaatti
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Rapea salaatti mustapavuilla ja kalkkunalla

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Salaattia savukalkkunalla ja melonilla

  • 18.02.201300:00
    Lämmin salaatti

    Lämmin kalkkunasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Kalkkunanrintaa ja Waldorf-salaattia

  • 09.05.201408:24
    Makuja ja Elämää

    Vuohenputkea, siitakkeita ja kalkkunaa