Loistavaa kesäruokaa! Kalkkunan voit halutessasi vaihtaa savukinkkuun.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kymmenelle
- 1 ½ kg kevyesti savustettua kalkkunanrintaa, kypsää
Salaatti
- 1 iso prk hedelmäcocktailia, noin 850 g
- 750 g pakastettuja perunakuutioita
- 1 lavakurkku, kuutioina
- 250 g pakasteherneitä
- 250 g pakastettuja miniporkkanoita
- 2 dl majoneesia
- 2 dl ranskankermaa
- vaaleaa dijonsinappia
- hienonnettua persiljaa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Valuta hedelmät. Kiehauta perunat nopeasti, siivilöi vesi heti pois. Anna jäähtyä. Sulata pakastevihannekset.
2. Sekoita majoneesi ja ranskankerma. Mausta sinapilla ja mausteilla. Kääntele mukaan hedelmät ja kaikki vihannekset, koristele persiljalla.
3. Viipaloi kalkkunanliha ohuesti ja tarjoile salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.