Julkaistu
Käytä tätä reseptiä jos sinulla on vastasavustettua kalaa, tai osta savusilakoita kalatiskiltä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- noin 800 g savustettua kalaa
Salaatti
- 1 jäävuorisalaatin kerä
- 1 lavakurkku
- 1 prk maissia
- 1 prk mustia oliiveja
- 1 pullo jogurttikastiketta
- 1 nippu tilliä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 100 asteeseen. Laita kala uuniritilällä uuniin 5-10 minuutiksi lämpenemään.
2. Suikaloi salaatti ja kurkku, sekoita ne vadilla. Asettele päälle maissit ja oliivit. Sekoita kastike tillin kanssa, kaada päälle juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.