Savustettua kalaa kesäsalaatin kera
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5671114/landscape16_9/515/290/64fe6d6406d1ea9524bb3fa62667d915/aB/934274-5537.jpg)
Julkaistu
Käytä tätä reseptiä jos sinulla on vastasavustettua kalaa, tai osta savusilakoita kalatiskiltä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- noin 800 g savustettua kalaa
Salaatti
- 1 jäävuorisalaatin kerä
- 1 lavakurkku
- 1 prk maissia
- 1 prk mustia oliiveja
- 1 pullo jogurttikastiketta
- 1 nippu tilliä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 100 asteeseen. Laita kala uuniritilällä uuniin 5-10 minuutiksi lämpenemään.
2. Suikaloi salaatti ja kurkku, sekoita ne vadilla. Asettele päälle maissit ja oliivit. Sekoita kastike tillin kanssa, kaada päälle juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka