Savustettua kalaa kesäsalaatin kera

Käytä tätä reseptiä jos sinulla on vastasavustettua kalaa, tai osta savusilakoita kalatiskiltä.

Neljälle

  • noin 800 g savustettua kalaa

Salaatti

  • 1 jäävuorisalaatin kerä
  • 1 lavakurkku
  • 1 prk maissia
  • 1 prk mustia oliiveja
  • 1 pullo jogurttikastiketta
  • 1 nippu tilliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 100 asteeseen. Laita kala uuniritilällä uuniin 5-10 minuutiksi lämpenemään.

2. Suikaloi salaatti ja kurkku, sekoita ne vadilla. Asettele päälle maissit ja oliivit. Sekoita kastike tillin kanssa, kaada päälle juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!