Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Savusilakkahyydyke

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Kahdeksalle

  • 15 savusilakkaa
  • 2 sipulia silppuna
  • 1 nippu ruohosipulia silppuna
  • 1 nippu tilliä silppuna
  • 3 dl kahvikermaa
  • 2 munaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 6-7 liivatelehteä
  • maustekrassia koristeeksi

Valmistusohje

1. Perkaa ja pilko savusilakat ja sekoita (koneella) sipuli-, ruohosipuli- ja tillisilppujen kanssa. Vatkaa keskenään kerma ja munat ja sekoita savusilakkaseokseen. Mausta.

2. Laita liivatteet likoon kylmään veteen 5 minuutiksi. Ota ne liosta ja sulata varovasti omassa nesteessään miedolla lämmöllä kasarissa. Sekoita hieman jäähtynyt liivateliuos tahnaan.

3. Kaavi seos vedellä huuhdottuun vuokaan. Laita kylmään yön yli. Kasta vuoan alaosa nopeasti kuumaan veteen ja kumoa tarjoiluvadille. Koristele maustekrassilla.

Lisää aiheesta:

Keltainen silliParsabavaroiseKatkarapunäkinkengätMuna-anjovispasteijaKananmaksamoussePerunakakkuset
SavusilakkaAlkuruoatGluteenitonKalaruoka

Tarjoile savusilakkahyydykettä puhvettipöydässä tai alkuruokana, välipalana, yöpalana, milloin vain. Pane tarjolle lisäksi näkkileipää. Munahakkeluskin on hyvää lisänä.

Tuoreimmat aiheesta

Savusilakka
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Savusilakkahyydyke

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Marinoidut savusilakat

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Sinappimarinoitua savusilakkaa ja maalahden limppua

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Marinoidut savusilakat graavilohikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sinappimarinoitu savusilakka