Savulohta tartar-kastikkeella
Julkaistu
Savulohi, keitinperunat ja salaatti tuovat veden kielelelle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 700 g savustettua kirjolohta
- 800 g pieniä perunoita
- tilliä
- puoli kerää amerikansalaattia
- puolikkaan sitruunan mehu
- suolaa
Valmistusohje
Lämmitä savulohi uunissa ja keitä perunat tillillä ja suolalla maustetussa vedessä.
Revi tai leikkaa salaatti ja kostuta se sitruunamehulla. Sekoita salaatti ja nosta kalapalat sen päälle.
Tarjoa perunat erikseen ja lisäksi esimerkiksi tartar-kastiketta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan