Savukalatahna
Erittäin helppo ja herkullinen sauvakalatahna valmistuu vaikka itse ongituista ja savustetuista kaloista. Sipasemalla tahnaa uudelle perunalle saat helposti näyttäviä tapas-paloja kesäkutsuille. Tahna maistuu myös ruisleivän päällä ja salaatin kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 400 g savustettua kalaa, esim. siikaa
- 1 – 2 tl wasabia
- 1 rkl silputtua ruohosipulia
- 2 dl ranskankermaa
Valmistusohje
Poista kalasta ruodot ja laita kalapalat kulhoon. Sekoita kala pieniksi hiutaleiksi haarukalla. Poista viimeiset ruodot.
Lisää wasabi, ruohosipuli ja ranskankerma.
Sekoita haarukalla tasaiseksi tahnaksi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan