Mainos
Mainos

Erittäin helppo ja herkullinen sauvakalatahna valmistuu vaikka itse ongituista ja savustetuista kaloista. Sipasemalla tahnaa uudelle perunalle saat helposti näyttäviä tapas-paloja kesäkutsuille. Tahna maistuu myös ruisleivän päällä ja salaatin kanssa.

Ainekset

  • 400 g savustettua kalaa, esim. siikaa
  • 1 – 2 tl wasabia
  • 1 rkl silputtua ruohosipulia
  • 2 dl ranskankermaa

Valmistusohje

Poista kalasta ruodot ja laita kalapalat kulhoon. Sekoita kala pieniksi hiutaleiksi haarukalla. Poista viimeiset ruodot.

Lisää wasabi, ruohosipuli ja ranskankerma.

Sekoita haarukalla tasaiseksi tahnaksi

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.