Mainos
Mainos

Sashimia Itämeren lohesta ja kaalisalaattia

4 annosta

Ainekset

  • 1 ½ kg ruodotonta lohifileetä

Sashimi-kastike

  • 2,5 dl kiinalaista soijakastiketta
  • ½ dl hunajaa
  • 2 limetin mehu ja raastettu kuori
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi

Kaalisalaatti

  • puolikas kevätkaalia
  • ½ dl majoneesia
  • 1–2 rkl raastettua inkivääriä
  • 1 dl hienonnettua korianteria ja tilliä, 0,5 dl kumpaakin
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Leikkaa lohi kuutioiksi. Sekoita kaikki sashimi-kastikkeen aineet. Aseta lohipalat kulhoon ja kaada kastike kalan päälle siten, että palat peittyvät. Marinoi kaloja noin 20–30 minuuttia.

Leikkaa kevätkaali ohuiksi viipaleiksi. Lisää raastettu tuore inkivääri majoneesiin ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita majoneesi ja kevätkaali keskenään. Asettele lautaselle lohikuutioita ja hieman kaalisalaattia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.