Mainos
Mainos

Jos haluat hauduttaa sipulia foliossa, valitse pieni ja pehmeänmakuinen laji. Salottisipuli on niin mietoa, että sitä voi melkeinpä syödä raakana. Mutta todellista herkkua siitä saa grillaamalla foliopaketissa. Maistuu muun muassa grilliruoan lisukkeena.

4 annosta

  • 8 salottisipulia
  • suolaa ja pippuria
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 oksa tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

1. Kuori ja puolita salottisipulit. Pane ne kaksinkertaisen folion päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta päälle oliiviöljyä ja laita päällimmäiseksi tuoretta rosmariinia.

2. Sulje paketit ja hauduta sipuleita hitaasti grillin yläritilällä. Käännä paketteja ja kerran grillauksen aikana. Sipulit kypsyvät noin 15 minuutissa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.