Salottisipulia foliossa

Jos haluat hauduttaa sipulia foliossa, valitse pieni ja pehmeänmakuinen laji. Salottisipuli on niin mietoa, että sitä voi melkeinpä syödä raakana. Mutta todellista herkkua siitä saa grillaamalla foliopaketissa. Maistuu muun muassa grilliruoan lisukkeena.

4 annosta

  • 8 salottisipulia
  • suolaa ja pippuria
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 oksa tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

1. Kuori ja puolita salottisipulit. Pane ne kaksinkertaisen folion päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta päälle oliiviöljyä ja laita päällimmäiseksi tuoretta rosmariinia.

2. Sulje paketit ja hauduta sipuleita hitaasti grillin yläritilällä. Käännä paketteja ja kerran grillauksen aikana. Sipulit kypsyvät noin 15 minuutissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.