Julkaistu
Riko tomaatit kypsentämisvaiheessa lusikalla palasiksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 hengelle
- 60 ml neitsytoliiviöljyä
- 1 sipuli pilkottuna
- 2 kuivattua chilipalkoa murskattuna (ei pakollinen)
- 5 dl kuorittuja luumutomaatteja
- suolaa
- 570 g vihreitä salkopapuja
Valmistusohje
- Kuumennä öljy kattilassa. Lisää sipulit ja chilit ja sekoita.
- Kypsennä, kunnes sipulit ovat läpinäkyviä ja pehmeitä. Lisää sitten tomaatit ja suola. Riko lusikalla tomaatit palasiksi. Lisää pavut, laita kansi päälle ja anna kypsyä 10 – 15 minuuttia.
- Tarjoile kuumana tai huoneenlämpöisenä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.