Salkopapuja tomaattikastikkeessa

Riko tomaatit kypsentämisvaiheessa lusikalla palasiksi.

4 hengelle

  • 60 ml neitsytoliiviöljyä
  • 1 sipuli pilkottuna
  • 2 kuivattua chilipalkoa murskattuna (ei pakollinen)
  • 5 dl kuorittuja luumutomaatteja
  • suolaa
  • 570 g vihreitä salkopapuja

Valmistusohje

- Kuumennä öljy kattilassa. Lisää sipulit ja chilit ja sekoita.

- Kypsennä, kunnes sipulit ovat läpinäkyviä ja pehmeitä. Lisää sitten tomaatit ja suola. Riko lusikalla tomaatit palasiksi. Lisää pavut, laita kansi päälle ja anna kypsyä 10 – 15 minuuttia.

- Tarjoile kuumana tai huoneenlämpöisenä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!