Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Salad Nicoise/ Nizzansalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmista maukas salad nicoise eli nizzansalaatti helposti ja kätevästi. Tonnikalaa sisältävä salaatti sopii niin alku- kuin pääruuaksi.

  • Ruokavalio: Laktoositon

Ainekset

  • 250 g tuoretta tonnikalaa
  • 4 perunaa keitettynä
  • 4 kananmunaa keitettynä
  • 150 g vihreitä papuja (pakaste)
  • 1 punasipulia
  • 10 isoa varsikaprista
  • 2 luumutomaattia
  • 1 pnt rucolaa
  • 3 rkl seesamin siemeniä
  • oliiviöljyä
  • balsamicoa
  • suolaa
  • viismaustetta

Yhden annoksen energiasisältö

    Valmistusohje

    Leikkaa tonnikalafileestä 2 suorakaiteen muotoista palaa. Mausta file suolalla sekä viismausteella ja pyörittele palat seesamin siemenissä. Paista fileet pannulla niin, että tonnikala jää sisältä raa´aksi. Anna hetki jäähtyä ja viipaloi kala.

    Leikkaa peruna, kananmunat, punasipuli sekä tomaatit lohkoiksi.Sekoita kulhossa oliiviöljyä ja balsmicoa ja nosta perunat, punasipulit, tomaatit sekä huuhdeltu, revitty rucola joukkoon. Pyörittele aineksia jotta ne saavat makua itseensä ja kaada ne kaikki tarjoiluastiaan. Koristele salaatti kananmuna lohkoilla, sulaneilla pavuilla ja tonnikala viipaleilla.

    Energiaa 380 kcal

    Lisää aiheesta:

    Alkuruokasalaatti tonnikalalla ja anjoviksellaRiisipaperirullat lohen ja dippikastikkeen keraSalaattia lohen, jättikatkarapujen ja simpukoiden keraNizzansalaattiRouhea tomaattikeittoEntrecôte snacks
    NizzansalaattiAlkuruoatLaktoositonToni RantalaGoGreenLisäkeruoatKalaruoka

    Tuoreimmat aiheesta

    Nizzansalaatti
    • 01.07.202212:05
      Harri Syrjänen

      Nizzansalaatti fetalla – Harri Syrjäsen helppo ohje

    • 18.02.201300:00
      Pääruoat

      Oliivinen nizzansalaatti

    • 18.02.201300:00
      Alkuruoat

      Nizzan salaatti anjoviksella

    • 18.02.201300:00
      Alkuruoat

      Klassinen Niçoisesalaatti

    • 18.02.201300:00
      Salaatit

      Nizzansalaatti