Maukas perunasalaatti, joka esimerkiksi voi koristaa juhannuspöytää syötävine kukkineen koristeena.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- Neljälle
Ainekset
- ¾-1 kg uusia perunoita, vastakeitettyjä
- 3-4 kevätsipulia, suikaleina
- kurkkuyrtinkukkia
- salaatinlehtiä
- noin 10 basilikanlehteä, hienonnettuna
Kastike
- 1 ¼ dl oliiviöljyä
- ¼ dl vettä
- 1 tl viinietikkaa
- 2-3 tl vaaleaa dijonsinappia
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita viipaloidut perunat, sipuli ja basilika vadilla, jonka olet vuorannut salaatinlehdillä.
2. Sekoita kastike ja lusikoi päälle.
3. Koristele kurkkuyrtinkukkasin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.