Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sahramikeitto katkaravuilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 1 g sahramia
  • 3 rkl voita
  • 1,2 l kalalientä
  • 2 dl kuohukermaa
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1 tuore parsakaali
  • 40 kuorittua katkarapua

Valmistusohje

1. Paista sahrami voissa. Keitä kalaliemi kerman kera. Sekoita sahrami ja liemi kullankeltaiseksi. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla.

2. Kuori katkaravut. Irrota parsakaali kimpuiksi. Keitä parsakaalikimput juuri ja juuri pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä.

3. Laita parsakaali ja katkaravut lämpimille, syville lautasille ja kaada sahramiliemi päälle. Tarjoile heti.

Lisää aiheesta:

LohipastaMäti-katkarapupastaRiisiä katkarapukastikkeellaVastasavustettua savusilakkaa ja amerikkalaista salaattiaPastaa katkarapujen, mädin ja punasipulin keraSahramijambalaia
KatkarapukeittoKeitotKananmunatonGluteenitonYstävänpäiväAlkuruoatKalaruoka

Tämä pehmeä keitto saa värinsä sahramista. Tämä on mukava tarjoilukeitto, jonka voi valmistella etukäteen ja tehdä valmiiksi juuri ennen tarjoilua. Tarjoile leivän kera.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapukeitto
  • 21.01.202212:34
    Maailman keittiöt

    Aasialainen jättikatkarapukeitto Harri Syrjäsen tapaan

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Sahramikeitto katkaravuilla

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kylmä avokado-katkarapukeitto

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Katkarapukookoskeitto

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Katkarapukeitto banaanin kera