Mainos
Mainos

Tämä pehmeä keitto saa värinsä sahramista. Tämä on mukava tarjoilukeitto, jonka voi valmistella etukäteen ja tehdä valmiiksi juuri ennen tarjoilua. Tarjoile leivän kera.

Neljälle

  • 1 g sahramia
  • 3 rkl voita
  • 1,2 l kalalientä
  • 2 dl kuohukermaa
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1 tuore parsakaali
  • 40 kuorittua katkarapua

Valmistusohje

1. Paista sahrami voissa. Keitä kalaliemi kerman kera. Sekoita sahrami ja liemi kullankeltaiseksi. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla.

2. Kuori katkaravut. Irrota parsakaali kimpuiksi. Keitä parsakaalikimput juuri ja juuri pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä.

3. Laita parsakaali ja katkaravut lämpimille, syville lautasille ja kaada sahramiliemi päälle. Tarjoile heti.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.