Sadonkorjuun kasvispata
Julkaistu
Tämä on helposti valmistettava ja kevyt pata, jonka voi tarjoilla kasvispääruokana tai lisukkeena lihalle tai kanalle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- n. 500 g keräkaalia
- 3-4 porkkanaa
- 1 purjo
- 2-3 paprikaa
- 250 g vihreitä papuja
- 2 valkosipulinkynttä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 tl timjamia tai rakuunaa
- 1 laakerinlehti
- 3 dl kasvislientä
Valmistusohje
1. Suikaloi tai viipaloi kasvikset ja lado ne pataan.
2. Mausta ja lisää laakerinlehti. Kaada päälle niin paljon lientä että kasvikset lähes peittyvät.
3. Hauduta hiljalleen kannen alla kypsäksi 30-40 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa