Sadonkorjuun kasvispata

Tämä on helposti valmistettava ja kevyt pata, jonka voi tarjoilla kasvispääruokana tai lisukkeena lihalle tai kanalle.

Neljälle

  • n. 500 g keräkaalia
  • 3-4 porkkanaa
  • 1 purjo
  • 2-3 paprikaa
  • 250 g vihreitä papuja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 tl timjamia tai rakuunaa
  • 1 laakerinlehti
  • 3 dl kasvislientä

Valmistusohje

1. Suikaloi tai viipaloi kasvikset ja lado ne pataan.

2. Mausta ja lisää laakerinlehti. Kaada päälle niin paljon lientä että kasvikset lähes peittyvät.

3. Hauduta hiljalleen kannen alla kypsäksi 30-40 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!