Ruusukaali-jauhelihapaistos
Julkaistu
Herkullinen kaalipaistos valmistuu uunissa puolessa tunnissa. Kookos- tai soijakermaa käyttämällä ruusukaali-jauhelihapaistos on myös laktoositon tarjottava.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 2 rkl öljyä
- 400 g paistijauhelihaa
- 1 l ruusukaalia
- 1 sipuli hienonnettuna
- suolaa
- ripaus sokeria
- 2 tl timjamia
- vastajauhettua mustapippuria
- ripaus chiliä
- 2 dl kookoskermaa tai soijakermaa
- 2 dl tomaattimurskaa
- 0,5dl juustoraastetta
- 0,5 dl auringonkukan siemeniä
Valmistusohje
Ruskista öljyssä jauheliha. Lisää ruusukaalit ja sipuli, mausteet, tomaattimurska sekä kerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia. Pane voideltuun uunivuokaan.
Ripottele pinnalle juustoraaste ja auringonkukansiemenet. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes kaalit ovat kypsiä.
Nauti raikkaan vihreän salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Mokkapalat
-
Taivaallinen omenahillo
-
Anun mokkakakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti