Ruorimiehen kiusaus
Tämä on ihana savusilakka-ateria, jonka voit tarjoilla alkuruokana tai pääruokana keitettyjen uusien perunoiden kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 8 isoa savusilakkaa
- 2 omenaa
- 1 pieni purjo
- ½ prk hienonnettuja punajuuria
- 1 pieni prk kapriksia
Kastike
- 1 dl ruokaöljyä
- 1/3 dl viinietikkaa
- ½ tl suolaa
- hieman valkopippuria
- 1-2 tl ranskalaista sinappia
Valmistusohje
1. Perkaa kalat ja laita fileet vadille. Kuori ja kuutioi omenat, asettele ne silakoiden viereen yhdessä suikaloidun purjon, punajuurten ja kapristen kera.
2. Sekoita kastike ja kaada kaloille. Anna vadin mielellään vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa