Mainos
Mainos

Tämä on ihana savusilakka-ateria, jonka voit tarjoilla alkuruokana tai pääruokana keitettyjen uusien perunoiden kera.

Neljälle

  • 8 isoa savusilakkaa
  • 2 omenaa
  • 1 pieni purjo
  • ½ prk hienonnettuja punajuuria
  • 1 pieni prk kapriksia

Kastike

  • 1 dl ruokaöljyä
  • 1/3 dl viinietikkaa
  • ½ tl suolaa
  • hieman valkopippuria
  • 1-2 tl ranskalaista sinappia

Valmistusohje

1. Perkaa kalat ja laita fileet vadille. Kuori ja kuutioi omenat, asettele ne silakoiden viereen yhdessä suikaloidun purjon, punajuurten ja kapristen kera.

2. Sekoita kastike ja kaada kaloille. Anna vadin mielellään vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.