Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Rullasyltty sienitäytteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Kuudelle-kahdeksalle

  • 2 luutonta lampaanrintaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 150 g vähärasvaista sianjauhelihaa
  • 100 g herkkusieniä
  • 1 nippu persiljaa

Keittämiseen

  • n. 1 l naudanlientä
  • 1 tl meiramia

Valmistusohje

1. Mausta liha suolalla ja pippurilla. Hienonna sienet ja persilja. Sekoita jauheliha, sienet, persilja ja mausteet ja levitä seos lampaanrinnoille. Kääri lihat tiukalle rullalle ja sido talouslangalla.

2. Laita rullat pataan, kaada päälle liemi ja kuumenna kiehuvaksi. Kuori vaahto huolellisesti ja lisää meirami. Hauduta hiljalleen n. 1 tunti kunnes liha on kypsää. Anna rullien jäähtyä keittoliemessään.

3. Laita rullat painon alle jääkaappiin yön yli, esim. paistinpannu painona. Poista seuraavana päivänä talouslanka ja viipaloi rullasyltyt.

Hemmottele itseäsi entisajoilta tuoksuvalla ja maistuvalla ruoalla. Mikset kutsuisi kotiin ystäviä laittamaan ruokaa kanssasi? Seisovaan pöytään reseptistä riittää 12-15 hengelle.

Lisää aiheesta:

Täytetty lammasrullaIrish Stew lampaastaMureketäytteinen lammaskääröPerinteistä hapankaalia ja sianpotkaaLammasrulla fetallaKlassinen irlantilainen lammaspata
LammasrullaAlkuruoatKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lammasrulla
  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Täytetty lammasrulla

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Yrtti-fetatäytteinen lammasrulla

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Herkkusienimurekkeella täytetty lammasrulla

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lammasrulla fetalla

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Viininlehtikääryleet