Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ruijanpallasta, tsatsikia ja täytettyjä tomaatteja

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

4 annosta

  • 600 g ruijanpallasta
  • 2 tomaattia
  • 1 keltainen paprika
  • suolaa ja pippuria

Tsatsiki

  • 1 kurkku
  • 1 tl suolaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 dl ruoanvalmistusjogurttia
  • ½ tl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Tsatsiki: Poista kurkusta kantaosat, halkaise se pitkittäin ja poista siemenet lusikalla. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi ja sekoita raasteeseen suola. Anna vetäytyä noin 20 minuuttia ja valuta neste pois. Sekoita puristettu valkosipuli ja oliiviöljy jogurttiin. Sekoita kurkkuraaste jogurttikastikkeeseen.

2. Halkaise tomaatit ja poista siemenet lusikalla. Kuutioi ja kuullota paprika. Täytä tomaatit paprikakuutioilla.

3. Kuivaa ja paista kalafileet molemmin puolin voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile täytettyjen tomaattien ja tsatsikin kera.

Ruijanpallas on niin maukas kala, ettei se kaipaa turhia hienouksia - pelkästään voissa paistaminen takaa herkullisen lopputuloksen. Täytetyt tomaatit ja tsatsiki ovat pirteä lisä kalalle. Aterian täydentävät näyttävät perunaruusukkeet.

Lisää aiheesta:

Ratatouille lavakurkullaGrillattua, marinoitua ruijanpallasta limejogurtin keraPaprikakalaTofuvartaat kuskusin keraPaprikaa ja kananmaksaaLohta ja merikrottia vartaassa
Paistettu kalaKananmunatonGluteenitonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu kala
  • 23.5.15:15
    Kala

    Sammaltöyrääntuvan villit haukilastut

  • 28.09.202412:00
    Kotikeittiömestarit

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti

  • 17.08.202412:00
    Tortillat

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen pehmeät tortillat Surf and Turf

  • 03.09.202112:37
    Perunagratiini

    Iisi kalalaatikko – helppo ja nopea kalaruoka

  • 06.02.202012:37
    Kalamureke

    Haukimurekepihvit