1. Kuutioi ruijanpallas ja laita palat kulhoon. Kuutioi vihannekset ja hedelmät. Suikaloi sipuli, poista chileistä siemenet ja kuutioi hienoksi. Suikaloi salaatti ja kasta suikaleet nopeasti kiehuvaan veteen, valuta ja kuivaa. Paahda kookos kuivassa pannussa, kunnes raaste on saanut väriä. Anna jäähtyä. Hienonna korianteri.
2. Sekoita kastike. Lado kaikki ainekset paitsi kookos kulhoon kalan päälle. Kaada päälle kastike, sekoita ja anna maustua viileässä 1 tunti. Ripottele päälle kookosta ennen tarjoilua.
3. Kuori banaani ja viipaloi se sentinkokoisiksi siivuiksi. Laita jauhot kulhoon, tee keskelle syvennys ja lisää vesi ja keltuainen. Sekoita vain niin paljon, että ainekset sekoittuvat, taikinassa voi olla hieman paakkuja.
