Rissole-perunat

Rissole-perunat keitetään tai paistetaan uunissa ensin, ja ruskistetaan sitten. Ne voidaan myös ruskistaa heti, mutta tuolloin valmistusaika on pidempi. Sana tulee ranskan kielestä, rissoler tarkoittaa ruskistaa.

Neljälle

  • 1 kg perunoita

Valmistusohje

1. Kuori ja keitä perunat.

2. Anna höyryn haihtua ja paista perunat sitten voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.